Knižné Zoznamy

Knihy na mieru od roku 2018

5 trilerov na jeseň

Nevieme si predstaviť nič lepšie ako teplý nápoj, kreslo, deku a v ruke napínavú knihu. Keď aj vy milujete jesenné počasie, ale nevieme po akej knihe siahnuť, pozrite si naše odporúčania.
martinus.sk

Hodná dcera (Karin Slaughter)

Dostupné v jazykoch: čeština, angličtina

Táto kniha vás jednoducho dostane. Neuveriteľne detailyv kombinácií s presvedčivým dejom a perfektným štýlom písania to bude možno vaša nová obľúbená kniha, ktorú ste v poslednom čase prečítali. Ak autorku poznáte viete, o čom hovoríme. Ak autorku nepoznáte, určite pochopíte, čo tým myslíme. Malá výstraha – autorka štýl písania je veľmi grafický a práve aj v tejto knihe sa nachádzajú témy ako streľba v škole či znásilnenie.

Posledná pani Parrishová (Liv Constantine)

Dostupné v jazykoch: slovenčina,slovenčina e-kniha, čeština, čeština audio-kniha, angličtina

Túto knihu sme najskôr skoro prehliadli a nezaradili do nášho zoznamu trilerov, a to by bolo veľká chyba. Napriek tomu, že zo začiatku vás môžu iritovať postavy natoľko, že knihu budete chcieť prestať čítať, určite tak nerobte. Ak vás postavy už na začiatku iritujú, verte, kniha bude dobrá. A táto naozaj bola! Navzdory otravným postavám si zamilujete príbeh, ktorej sú súčasťou. A, keď sa dostanete do stredu knihy, verte, že ju už nepoložíte.

Všetko príšerné aj krásne (Bryn Greenwood)

Dostupné v jazykoch: slovenčina, slovenčina e-kniha, čeština

Nie sme si istý či sa kniha dá považovať za triler, ale má svoje temné miesta, nad ktorými budete uvažovať aj dávno po do čítanej knihy. Kniha vás udrží hore dávno po vašej večierne či potom, ako ste uložili deti spať. Jednoducho bude ťažké prestať. Príbeh je veľmi kontroverzný a každý si vytvorí svoj vlastný názor na knihu. Kniha vám určite prinesie zmiešané pocity, ale veríme, že na konci si ju určite zamilujete tak ako my.

Žiadosť o priateľstvo (Laura Marshall)

Dostupné v jazykoch: slovenčina, slovenčina e-kniha, angličtina

Keď sme o knihe prvýkrát počuli, hneď nás zaujala, nakoľko žijeme vo svete sociálnych sietí. Ak aj vás sociálne siete fascinujú a možno súčasne naháňajú strach, táto kniha je presne pre vás. Kniha má všetko, čo má psychologický triler obsahovať. Príbeh je šokujúci, plných nečakaných zvratov, ktoré vás prinútia knihu dočítať. Určite sa pripravte na dlhú noc.

Mizející rok (Kate Moretti)

Dostupné v jazykoch: čeština, čeština e-kniha

Rafinovaný príbeh, ktorý vás hneď vtiahne do deja. Každá strana ponúka intenzívne podozrenie a napätie. Pre fanúšikov témy domáceho nasília. Určite si nerobte žiadne víkendové plány ak ste si knihu práve zadovážili. Jedna z kníh, ktorú, keď dočítate zistíte, že je pol druhé ráno, tak ako sa stalo aj nám. 

Prečítali ste zaujímavý triler, ktorý nie je na našom zozname? Povedzte nám o čom viac v komentoch nižšie.
www.martinus.sk

Related Posts

One thought on “5 trilerov na jeseň

Comments are closed.